IJlandwoning

IJlandwoning staat voor comfortabel, luxe en betaalbaar wonen op IJburg Centrumeiland en IJburg Strandeiland. Met onze architecten ontwerpen we jouw unieke en persoonlijke IJlandwoning. Omdat wij van de eerste ontwerpschets tot en met het sleutelklaar opleveren alles verzorgen, kunnen we jouw IJlandwoning voor een vaste prijs aanbieden. Standaard is elke IJlandwoning zeer duurzaam dankzij de moderne, vooruitstrevende technische installaties. De woning is daardoor zeer comfortabel en verbruikt bijzonder weinig energie.

Onze aanpak

In het eerste gesprek bespreken we de mogelijkheden van het kavelpaspoort en stellen we het persoonlijk ontwerp plan op. Na het eerste gesprek gaan wij samen met onze architecten aan de slag om jouw
persoonlijk ontwerp plan uit te werken. Zodra je akkoord bent met het definitieve persoonlijke ontwerp vragen wij alle vergunningen aan. Als de vergunningen zijn verleend geven wij een exacte bouwplanning waardoor je precies weet wanneer jouw IJlandwoning sleutelklaar wordt opgeleverd. 

Zekerheid

IJlandwoning verzorgt de complete begeleiding van het ontwerp, de vergunning aanvraag en de realisatie van jouw IJlandwoning. Tijdens de gehele ontwerpfase zijn wij met moderne 3D software het ontwerp constant aan het optimaliseren om de bouwtijd te verkorten. En omdat jouw IJlandwoning door ons eigen bouwbedrijf wordt gerealiseerd, werken wij met vaste prijzen en een exacte bouwplanning. Het resultaat is dat wij met 100% zekerheid jouw IJlandwoning voor een vaste prijs bouwen en op de afgesproken dag sleutelklaar opleveren.